Natuurlijke ondersteuning bij kanker

bijwerkingen beperken en/of voorkomen
vertel!

Natuurlijke ondersteuning bij kanker

Voeding en voedingstoffen om zo goed mogelijk ik conditie te blijven.

Voeding en voedingsstoffen zijn van grote invloed op je conditie. Zéker als er een groot beroep wordt gedaan tijdens een behandeling als anti-kanker therapie als chemotherapie of bestralingen.
Je lever,  je spijsvertering, je vaten, maar óók je hart en hersenen hebben het zwaar te verduren door alle scherpe en soms flink toxische stoffen die je tijdens een kankerbehandeling toegediend krijgt. Natuurlijke ondersteuning is hierbij mogelijk.
Door je lichaam goed te verzorgen en te ondersteunen zal er minder schade optreden aan de ‘gezonde cellen’ en zal je een betere conditie overhouden waardoor je na de therapie weer sneller zal opknappen.
Met natuurlijke middelen als goede voeding, voedingsstoffen en homeopathie ondersteunen, herstellen, en vernieuwen… Je kan daarmee dus zelf veel invloed mee uitoefenen.

Ik krijg regelmatig de vraag: Kan je kanker, of klachten rondom de behandeling natuurlijk behandelen? Welke vitamines of voedingssupplementen kan ik nemen bij een chemokuur? Dat verschilt echt per persoon. Want iedere therapie/kuur is anders. Elke therapie tegen kanker wordt door de specialisten specifiek op de persoon samengesteld. Gewicht, conditie, gender etc worden daarin meegenomen. Door heel goed de ingezette therapie te bestuderen kan ik uitzoeken welke voeding, supplementen en homeopathische middelen hierbij zullen passen en de therapie zéker NIET in de weg kan zitten. De behandeling bestaat uitsluitend uit natuurlijke ondersteuning bij kanker.
Een behandelplan van Natuurlijk Gezond – Utrecht dient altijd ter ondersteuning, NOOIT als vervanging van een door specialisten opgezette therapie.
Overleg met specialisten is altijd een optie.

Samen kijken we naar wat voor jou geschikt én toepasbaar is.

 Bij problemen met:

Spijsverteringsklachten

Ondersteuning van de lever

Hart ondersteuning

Conditie behoud

Werkwijze

Eerste gesprek / anamnese

Samen zetten we op een rijtje wat jouw klachten zijn en gaan we kijken welke strategie er goed bij jou past.

Ondersteunings-plan

We bepalen welke stappen er gezet kunnen worden voornamelijk tussen de behandeldagen door.  Daarvoor krijg je een uitgebreid plan dat op jouw situatie is toegespitst en waarmee je aan de slag kunt.

Vervolg afspraken

We houden contact over het proces waar je in zit en of het behandelplan goed is vol te houden. 

Vinger aan de pols

Tijdens je hele behandel traject kan je altijd met vragen bij me terecht. Wordt het erg zwaar voor je, dan kan een plan altijd aangepast worden op de veranderde situatie

Een anti-kanker therapie is altijd heftig. Door je lichaam zo goed mogelijk daarin te ondersteunen zal je minder bijwerkingen en klachten overhouden.

Opleiding

Als homeopaat / natuurgeneeskundige blijf ik altijd bijscholen om de nieuwste inzichten me eigen te maken op medisch gebied.
Ik volgde meerdere bijscholingen over homeopathie, voeding, orthomoleculaire toepassingen die heel goed inzetbaar zijn om de conditie zo goed mogelijk te houden bij zware therapieen. 

Ervaringen

                 *** *** ***

“Het was een soort rollercoaster…dag 2, na het ontdekken van mijn tumor moest ik al aan de chemo. Totaal geen tijd om na te denken over wat voor ondersteuning dan ook. De eerste 2 kuren gingen nog wel..maar nr 3 viel zwaar tegen. Na wat googlen kwam ik bij Natuurlijk Gezond – Utrecht terecht en heb daarna flink wat supplementen geslikt en het echt wel goed doorstaan. Alle ‘middelen’ werden gecheckt of het wel samen kon met mijn chemo. Ik geloof echt dat het mijn herstel na de kuur heeft bevorderd. Er zijn nu nog wat lichte restklachten… en daar valt heel goed mee te dealen  

– Jerm.

Jeremy de Zeeuw

Informatie vragen of afspraak maken

Vul het formulier hieronder in

Dan kan ik je vraag beantwoorden of een afspraak voor je inplannen.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Natuurlijk Gezond – Utrecht 

Lepelaarstraat 1
3582 SK Utrecht

info@natuurlijkgezond-utrecht.nl

06-12.66.98.62

}

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00

Kvk-nummer