Iriscopie

Wat kan je allemaal zien in een oog...?

Iriscopie : even diep in je ogen kijken…

Vaak neem ik tijdens een intake / eerste consult foto’s van de irissen. Ze geven mij extra informatie welke behandeling het beste bij je zou passen.

Bij irisdiagnostiek, ook wel iriscopie genoemd, wordt de iris (het gekleurde deel van het oog) bekeken om informatie te verkrijgen over de gezondheid van een persoon.
Een iris verandert in de loop van de jaren. Deze verkleuringen, structuur wijzigingen, of vormveranderingen zeggen iets over de manier waarop een lichaam reageert op alle invloeden van buitenaf en je manier van leven.
Ook de basiskleur en de basistekening in de iris verklappen veel over iemands constitutie. Een constitutie kan je zien als je basisconditie die je van je ouders hebt meegekregen.
Ieder heeft zo zijn sterke en zwakke plekken. Daar heb je maar mee te dealen.
Door middel van iriscopie zijn die goed naar voren te halen. Weet je waar je sterkere en zwakkere punten zitten, dan kan je met die kennis jezelf zo goed mogelijk verzorgen en leven, om het beste eruit te halen en je lichaam zo min mogelijk te belasten. 

De foto’s zijn vaak verrassend mooi. Ik stuur ze graag naar je door.

Iriscopie voor natuurlijke behandeling

Los Iriscopie consult: € 69,-

Je kunt het zelf inplannen in de kalender.

iriscopie wat zeggen jou ogen over je gezondheid

Wat zouden jouw ogen te vertellen hebben… ?


Wil je meer weten over je ‘constitutie’ (je basisconditie / aanleg)  en wil je weten hoe je het best jezelf in goede conditie kunt houden? Dan kan je ook een Iriscopie consult inboeken.  Dit duurt 45 minuten waarin ik oogfoto’s maak en deze direct aan je laat zien en bespreek. Je krijgt hiermee meer inzicht in jouw gestel en in jezelf.
Ik stuur je dan later de foto’s met een verslagje via de mail toe.

Meld even bij het boeken op de agenda dat je voor een iriscopie komt?

Wat een verrassing vond ik mijn ogen. Je kan er echt diep inkijken. Wonderlijk wat er in te zien is. Het heeft me zeker inzicht gegeven in hoe ik in elkaar zit.

mevr. van der Hoeven