wie ben ik...

Hoi, ik ben Petra

Homeopaat, natuurgeneeskundige, voedingsadviseur, orthomoleculair therapeut… een hele reeks ‘titels’ die eigenlijk staan voor mijn voorkeur om mensen weer gezonder en vitaler te maken met natuurlijke middelen.
Alweer ruim 10 jaar geleden heb ik  praktijk ‘Natuurlijk Gezond – Utrecht’ opgericht.

Door mijn interesse in de werking van het lichaam en mijn overtuiging dat de natuur je zoveel meer kan geven dan je zou vermoeden, ben ik de opleiding voor Natuurgeneeskunde gaan volgen.
Met veel plezier heb ik me gespecialiseerd in de Fytotherapie (kruidengeneeskunst) en de Klassieke Homeopathie. Therapieën waarbij ik de natuur mag gebruiken om jou, als onderdeel van die natuur weer naar jouw basis gezondheid te begeleiden. Voeding, je brandstof, speelt daar ook een grote rol bij.

Gezondheid is volgens mij een groot streven van iedereen. Gezondheid is je prettig voelen. Gezondheid is ook een deel van je geluk, gelukkig voelen, gelukkig zijn.
Natuurlijk is de omgeving daarbij ook van groot belang. Die werkt soms positief, maar soms ook negatief… jammer genoeg is daar niet altijd verandering in te brengen. Wel kan ik samen met jou streven naar een lichamelijk zo optimaal mogelijk functioneren zodat je beter met die omgevingsfactoren om kan gaan. Maak jezelf weerbaar. Dat kan onder andere door inzicht te krijgen in de signalen die je lichaam je geeft. Daar help ik je graag bij.

Want als je je goed voelt, kan je veel meer hebben. Met een gezond lijf en gezonde geest, kan je de wereld aan, ben je weerbaarder.

Petra Voorn_homeopaat_Natuurlijk Gezond-Utrecht

Volg mij op Social Media:

“Ik wil je leren om goed voor jezelf te zijn…
daar heb niet alleen jij iets aan, ook alles en iedereen om je heen!”

Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum/Utrecht

Specialisaties: Klassieke Homeopathie en Natuurgeneeskunde ( Fytotherapie/kruidentherapie)
Niveau: HBO 
Duur: in totaal voor 2 richtingen 6 jaar. 
4 stages bij verschillende praktijken.

Neuro-BreinXpert – van Energetica Natura

Tijdens deze opleiding hebben we o.a. onderzocht welke invloed neurotransmitters hebben op gezondheidsklachten zoals concentratieproblemen, migraine, slapeloosheid, geheugen en neurodegeneratieve breinaandoeningen (aftakeling van de hersenen).
Niveau: HBO

Bij- en Nascholingen

Als homeopaat / natuurgeneeskundige blijf ik altijd bijscholen om de nieuwste inzichten me eigen te maken op medisch gebied. Ik volgde meerdere bijscholingen over voeding, orthomoleculaire toepassingen en homeopathie. Ik zal dat altijd blijven doen want de wereld verandert, de mensen veranderen en de varieteit aan ziektes ook.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Stel gerust je vragen via het contactformulier.