Burn-out

Ook je lichaam vraagt om ondersteuning
Meer info of afspraak maken.

KENNIS door ERVARING….

“Burn-out…jammer genoeg veel kennis opgedaan door ervaring…”

Waar iedereen maar denkt dat je hoofd het niet meer aankan, bleek ik toch echt lichamelijk flink de uitputting nabij. En dat is niet vreemd…. als maar overal achteraan hollen kost je letterlijk je energie en die krijg je niet meer aangevuld.
Dus…

Kastje, muur, kastje… praten, praten, praten…   voor sommige mensen de oplossing, maar voor mij niet.
Dus dook ik zelf in de materie die over voeding, tekorten en orthomoleculaire middelen. En dat werkte! En hoe leuk is het om weer in de schoolbanken te zitten en om je volledig te kunnen storten in reuze interessante materie.
Stampen, leren, uitproberen, balen, valen en succes! Want ja, het werkte bij mij, het werkt bij anderen… energie en gezondheid vul je niet alleen aan met praten, daarvoor is meer nodig.

Er zijn grote stappen te maken met

-Voeding

-Orthomoleculaire therapie

 

Ik help je er graag mee,

André

andre Berghegen, orthomoleculair therapeut burn-out utrecht

Ervaringen in de praktijk hebben aangetoond dat veel cliënten met burn-outklachten fysiek beginnen te herstellen zodra ze beginnen met een passend orthomoleculair advies en bijbehorende suppletie.
Met een betere lichamelijke conditie en gezondheid, ontstaat er ook weer meer ruimte om op mentaal niveau meer aan te kunnen.
Het een staat niet los van het ander. 

Bij Natuurlijk Gezond Utrecht streven we ernaar om onze cliënten niet alleen te ondersteunen bij het herstel van hun fysieke gezondheid, maar ook bij het verkennen en aanpakken van de onderliggende oorzaken van hun klachten. 

Hoofdpijn en migraine behandelen met homeopathie

Onderzoek / anamnese

Samen zetten we op een rij wat jouw klachten zijn en gaan we kijken welke strategie er goed bij jou past.

3 maanden opstart-plan

We bepalen welke stappen er gezet kunnen worden in de komende 3 maanden. Daarvoor krijg je een uitgebreid plan dat op jouw klachten is toegespitst en waarmee je zo aan de slag kunt.
We starten altijd met een plan voor 3 maanden. Dat lijkt lang, maar er is tijd nodig voor verandering. Gaat het bij jou sneller?… wat een geluk! 

Vervolg afspraken

Na 4 weken kijken we of er aanpassingen nodig zijn. En na 10 weken nogmaals. In de tussentijd staat vragen natuurlijk vrij!

Kleine opdracht voor thuis

Je krijgt van mij een checklist mee waarop je kan aangeven wat voor veranderingen je opmerkt. Deze kunnen we vervolgens bespreken bij de volgende afspraak.