► Oogdiagnostiek / Iriscopie

“ In de ogen ziet men de ziel….maar ook de gezondheid.”

►
    

Wat is er waar te nemen in de iris? Een iriscopist kan dieper in je ogen kijken dan jij zelf voor de spiegel.
De iris geeft informatie over onder andere de aanleg voor bepaalde klachten. In het oog zijn gebieden te zien die in verband staan met organen en orgaanstelsels in je lichaam. Aan de kleur, de lijnen, en de verandering van het weefsel is te zien waar de sterke maar ook waar de zwakke punten in de stofwisseling van je lichaam zitten die eventueel aanleiding zouden kunnen zijn voor klachten.

Een oog kan veel extra informatie opleveren. Welk orgaan kan ondersteuning gebruiken, welke voeding versterkt en wat werkt verzwakkend? Is het aanleg of niet? Samen hiernaar kijken geeft je handvatten om zo goed mogelijk met je basis-constitutie om te kunnen gaan. En dus zo gezond mogelijk te zijn, te worden of te blijven.
 
In je ogen is meer af te lezen dan je zou denken.

 

Oogdiagnostiek is niet alleen nuttig op het moment dat er klachten zijn, maar kan ook gebruikt worden om preventief met jezelf aan de slag te gaan.

Als je in een vroeg stadium weet welke zwakten er in aanleg aanwezig zijn, kan je jezelf in goede conditie houden en ‘onderhouden’ met bijvoorbeeld voeding, kruiden en een voor jou geschikte leefwijze.
Met een speciale camera kan ik eenvoudig foto's maken van je iris en deze via de computer aan je tonen. Uit deze foto's valt direct al veel informatie te halen.
Een uitgebreidere analyse van de ogen en foto's zal ik je later sturen na verdere bestudering. 
Een ooganalyse kan het begin of onderdeel zijn van een therapie, maar kan ook een op zichzelf staande techniek zijn waarbij je meer over jezelf en je gezondheid / constitutie / conditie te weten komt. iriscopist

Bel of mail voor een afspraak of meer informatie.

06-12669862
voornp@gmail.com
 

“ In de ogen ziet men de ziel….maar ook de gezondheid.”
 

► oogdiagnose consult.

Een iriscopie wordt voornamelijk gebruikt als onderdeel van het eerste consult om een  natuurgeneeskundig of homeopathisch behandelplan op te stellen.
Het geeft veel informatie over de persoon en hoe deze zal reageren op de eventueel in te zetten middelen op homeopathisch, kruiden of voedings gebied.

Wil je alleen maar een oogdiagnose met analyse en leef- en voedingsadviezen, dan zal dit ongeveer 35 tot 40 minuten duren.
Je ontvangt dan later per mail foto's van je ogen met uitgebreide uitleg en goed toepasbare adviezen. 
De kosten hiervan zijn € 75,- 

Heb je duidelijke klachten en wil je daar aan werken met een duidelijk behandelplan. Dan helpt iriscopie daar heel goed bij. 
De oogdiagnose zal dan onderdeel zijn van de intake dat ongeveer 90 minuten duurt. 
Met alle informatie die ik van heb gekregen stel ik een behandelplan op. Hiermee kan je na uitleg ervan aan de gang.
Na ongeveer 4 tot 6 weken zie ik je graag in ieder geval 1x terug op een vervolg-consult om te kijken hoe het gaat en of er bij gestuurd moet worden. 
Afhankelijk van het verloop kan je verder met de opgedane kennis, of zullen we elkaar nog eens moeten treffen om het beste van je zelf weer naar boven te krijgen. 

Een intake voor homeopatisch of natuurgeneeskundig consult van +/- 90 min = € 89,- 
Een vervolg consult van +/- 60 min = € 59,-

Uiteraard kan je tussen de verschillende consulten door altijd bellen of appen voor vragen of adviezen. 

Meer informatie? 
Bel gerust.
 
06-12669862
voornp@gmail.com