► Oogdiagnostiek / Iriscopie

Wat is er waar te nemen in de iris?
De iris geeft informatie over onder andere de aanleg voor bepaalde klachten. In het oog zijn gebieden te zien die in verband staan met organen en orgaanstelsels in je lichaam. Aan de kleur, de lijnen, en de verandering van het weefsel is te zien waar de sterke maar ook waar de zwakke punten in de stofwisseling van je lichaam zitten die eventueel aanleiding zouden kunnen zijn voor klachten en of ziekte.

In de praktijk wordt de oogdiagnostiek gebruikt om tot een brede diagnose te komen.
Oogdiagnostiek is niet alleen nuttig op het moment dat er klachten zijn, maar kan ook gebruikt worden om preventief met jezelf aan de slag te kunnen. Als je in een vroeg stadium weet welke zwakten er in aanleg aanwezig zijn, kan je jezelf goed in balans houden en ‘onderhouden’ met bijvoorbeeld voeding maar ook met fytotherapie en voor jou geschikte leefwijzen.

Met een speciale camera kan ik eenvoudig een foto maken van je iris en deze via de computer aan je tonen. Uit deze foto valt direct het een en ander aan informatie te halen.

Een uitgebreidere analyse van de ogen en een afdruk zal ik je later geven na verdere bestudering. 

Een ooganalyse kan het begin of onderdeel zijn van een therapie, maar kan ook een op zichzelf staande techniek zijn waarbij je meer over jezelf en je gezondheid / constitutie / conditie te weten komt.

Bel voor een afspraak of loop even langs op donderdag-ochtend om te kijken of er die zelfde dag nog ruimte en tijd is.
06-12669862“ In de ogen ziet men de ziel….maar ook de gezondheid.”

Oogdiagnose consult:

Duur 45 minuten.
Kosten: € 45,= incl 4 foto's en uitgebreide analyse.

06-12669862
voornp@gmail.com

Workshop iriscopie.

Wil je wel eens dieper in de poppetjes van je ogen kijken?
Heb je altijd al eens willen weten wat er voor informatie uit je ogen te halen is?  Natuurlijk je algemene gezondheidstoestand, maar er valt ook het een en ander in te zien hoe je in het leven staat.
Tijdens de workshop iriscopie maken we foto’s van je ogen en bekijken we gezamenlijk hoe ogen zijn opgebouwd en wat er speciaal is aan alle verschillende ogen.
Met de opgedane kennis weet je daarna zelf hoe je het beste in conditie kan blijven en kan je ook aardig inschatten hoe andere mensen om je heen in elkaar steken.

Plaats:  de praktijk van Natuurlijk Gezond–Utrecht
Tijd: 9:30 – 12:30 uur

Kosten: €35,- p/p:
Incl: - 2 oogfoto’s en informatie over iriscopie.
        - Koffie /Thee en lekkers

Er staan nu even geen data gepland.
Maar samen kunnen we gerust een datum prikken.
Bel:  06-12669862
Of mail voornp@gmail.com
De workshop kan doorgang vinden bij 3 deelnemers.