► Oogdiagnostiek / Iriscopie

Wat is er waar te nemen in de iris?
De iris geeft informatie over onder andere de aanleg voor bepaalde klachten. In het oog zijn gebieden te zien die in verband staan met organen en orgaanstelsels in je lichaam. Aan de kleur, de lijnen, en de verandering van het weefsel is te zien waar de sterke maar ook waar de zwakke punten in de stofwisseling van je lichaam zitten die eventueel aanleiding zouden kunnen zijn voor klachten.

Een oog kan veel extra informatie opleveren. Welk orgaan kan ondersteuning gebruiken, welke voeding versterkt en wat werkt verzwakkend? Is het aanleg of niet? Samen hiernaar kijken geeft je handvatten om zo goed mogelijk met je basis-constitutie om te kunnen gaan. En dus zo gezond mogelijk te zijn, te worden of te blijven.
 
                    In je ogen is meer af te lezen dan je zou denken.

Oogdiagnostiek is niet alleen nuttig op het moment dat er klachten zijn, maar kan ook gebruikt worden om preventief met jezelf aan de slag te gaan.

Als je in een vroeg stadium weet welke zwakten er in aanleg aanwezig zijn, kan je jezelf in goede conditie houden en ‘onderhouden’ met bijvoorbeeld voeding, kruiden en een voor jou geschikte leefwijze.
Met een speciale camera kan ik eenvoudig een foto maken van je iris en deze via de computer aan je tonen. Uit deze foto valt direct al veel informatie te halen.
Een uitgebreidere analyse van de ogen en een afdruk zal ik je later geven na verdere bestudering. 
Een ooganalyse kan het begin of onderdeel zijn van een therapie, maar kan ook een op zichzelf staande techniek zijn waarbij je meer over jezelf en je gezondheid / constitutie / conditie te weten komt.

Bel of mail voor een afspraak of loop even langs op donderdag-ochtend om te kijken of er die zelfde dag nog ruimte en tijd is.

06-12669862
voornp@gmail.com

 

“ In de ogen ziet men de ziel….maar ook de gezondheid.”

Oogdiagnose consult:

Duur ± 50 minuten
Kosten: € 75,= incl foto's uitgebreide analyse.


06-12669862
voornp@gmail.com

 

Workshop iriscopie.

Wil je wel eens dieper in de poppetjes van je ogen kijken?
En weten wat er voor informatie uit je ogen te halen is? 
We kijken naar je huidige gezondheidstoestand, en er valt ook het een en ander in te zien hoe je in het leven staat.

Tijdens de workshop iriscopie maken we foto’s van je ogen en kijken we gezamenlijk hoe je ogen zijn opgebouwd en wat er zo speciaal is aan alle verschillende ogen.

Met de opgedane kennis weet je daarna zelf hoe je het beste in conditie kan blijven en kan je ook aardig inschatten hoe andere mensen om je heen in elkaar steken.

Locatie: Praktijk Natuurlijk Gezond–Utrecht
Leidsche Rijn
Tijd: 9:30 – 12:30 uur

Kosten: €35,- p/p:
Incl: - 2 oogfoto’s en informatie over iriscopie.
      Koffie /thee en lekkers


Er staan nu even geen data gepland.
Maar samen kunnen we gerust een datum prikken.
Bel:  06-12669862
Of mail voornp@gmail.com

De workshop kan doorgang vinden bij 3 deelnemers.