► Natuurgeneeskunde

Een natuurgeneeskundig therapeut kijkt bij een patiënt niet alleen naar de symptomen en klachten van de patiënt, maar probeert ook de oorzaak van de problemen te achterhalen.
Hoe heeft de patiënt ziek kunnen worden?
Hierbij geldt het uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Want dezelfde klacht bij twee verschillende mensen kan een geheel andere oorzaak hebben en dient dan ook verschillend behandeld te worden.

In de natuurgeneeskunde wordt alleen gebruik gemaakt van middelen die ons door de natuur gegeven zijn. Deze middelen kunnen uw lichaam helpen en ondersteunen om actiever te worden of een duwtje in de goede richting te geven. Denk daarbij aan kruiden die te gebruiken zijn bij massages, inwrijvingen en theeën. Maar ook water (koud en warm) kan op een goede manier toegepast veel effect hebben. Neem bijvoorbeeld stoombaden, warme pakkingen en warm/koude wisselbaden. Er zijn vele technieken toe te passen. De technieken die ik voornamelijk gebruik zijn:

Behandelmethoden:

  • Fytotherapie
  • Homeopathie
  • Voeding
  • Cupping

Aangevuld met:
                           - voetreflex-massage
                           - aromatherapie
                           - bachbloesems

 

 

 

 

Menstruatie, hoofdpijn, darmen, stress, angst, pijn, spieren, gewrichten, stijfheid, ogen, verkoudheid, ontsteking, slijmbeurs, schouder, longen, dieet, maag, blaas, ovulatie, spierpijn, huid, verzorging, zwangerschapswens, slijmvliezen, lymfe, kanker, chemo, kuur, ondersteuning, misselijkheid, ijzer, bloed, bloeddruk, vitamine, mineralen, supplementen, aanvulling, vermoeidheid, ADD, ADHD, onrust, spanning, homeopathie, homeopaat, kruiden, natuur, reinigen, bloedsomloop, hartkloppingen, spanning, hyperventilatie, aambeien,

► Adres / Contact

Natuurlijk Gezond - Utrecht
M.P. Lindostraat 4
3532XE Utrecht
06-12.66.98.62
voornp@gmail.com
Route