Afvallen en op gewicht blijven

Dat lukt u ook met een gedegen programma en goede begeleiding.Je slank, fit en gezond voelen; een mooi streven voor het komende  seizoen.
Momentum is een programma waarmee je op verantwoorde wijze gewicht verliest, maar ook je lichaam reinigt én jezelf een gezond voedingspatroon aanleert. Geen wondermiddel, maar een overzichtelijk 3 fasenplan, ondersteund door hoogwaardige voedingssupplementen

Ik bied u Momentum® aan vanaf €189,00. U krijgt de kuur met de volledige uitleg dan mee naar huis en u volgt de beschrijving zoals die in het boekje uitgelegd staat.

Het blijkt voor veel mensen prettig te zijn een steuntje in de rug te krijgen. In dat geval komt u gemiddeld 4 maal naar de praktijk waarbij we dan het dieet ook kunnen afstemmen op uw gewenste eindresultaat. 
En...De begeleiding kan ook (gedeeltelijk) vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.
 
Het Dieet en de begeleiding
 
1: Dieet fase: 27 dagen, waarbij u gedurende 25 dagen de kuur gebruikt met daarbij de behorende vitamines en supplementen. U blijft eten maar uw maaltijden zullen minder calorieen en weinig koolhydraten en vetten bevatten. 
 
2: Stabilisatiefase: 21 dagen, waarbij u langzaam weer meer koolhydraten zoals rijst en brood gaat eten en ook de vetten worden langzaam weer toegevoegd aan uw eetpatroon.
 
3: Levensfase:  Nu uw lichaam weer een gezond evenwicht heeft bereikt en daarbij gewend is aan een evenwichtig eetpatroon zult u merken dat het makkelijk is dit te handhaven. De drang naar tussendoortjes en zoetigheid is verdwenen en dat zorgt voor een makkelijke gewichtbeheersing op de lange termijn.
 
Begeleiding: Tijdens deze fases komt u gemiddeld 4 maal naar de praktijk.
U krijgt dan instructies, u wordt gewogen en we bespreken de voortgang.
Als u tussendoor vragen hebt kunt u mij altijd een email sturen of bellen.

Kuur met eenmalige intake:                                     €189,00
Begeleidingsgesprek en wegen (30min)                   € 25,00
 
Kijk voor meer informatie op : Gezond gewicht
Of mail/bel: voornp@gmail.com  -  06-12669862


Dit 3 fasenplan is ontwikkeld door Jos Stuyver: acupuncturist, fysiotherapeut en orthomoleculair therapeut.

Diabetes kan je voorkomen.

Door goede voeding en regelmatig bewegen is de kans op diabetes type 2 met de helft terug te brengen, zo bleek vier jaar geleden uit een grootschalig onderzoek van de Universiteit Maastricht. Vier jaar na het onderzoek blijkt nu dat de deelnemers nog steeds gezonder zijn dan mensen die niet aan het onderzoek deelnamen.

-Ook vier jaar na de beëindiging van het onderzoek zijn de deelnemers lichamelijk fitter en hebben ze bijna de helft minder kans op het krijgen van het metabool syndroom dan mensen die niet aan het onderzoek hebben deelgenomen. Bij dit syndroom heeft iemand drie van de vijf aandoeningen hoge bloeddruk, diabetes, hoog cholesterol, overgewicht en eiwit in de urine.

5 kilo maakt bij iedereen al een groot verschil op de kans om diabetes te ontwikkelen of niet.!!!

 -Het onderzoek toont aan dat de combinatie voedingsadviezen op maat en bewegen een belangrijke leefstijlinterventie is om diabetes type 2 te voorkomen. En daarmee heb je dus ook een aanzienlijk minder grote kans op ernstige complicaties van diabetes, zoals een hartinfarct en ander vaatproblemen.
5 kilo maakt bij iedereen al een groot verschil op de kans om diabetes te ontwikkelen of niet.!!!
Link diabetesfonds 

► Adres / Contact

Natuurlijk Gezond - Utrecht
M.P. Lindostraat 4
3532XE Utrecht
06-12.66.98.62
voornp@gmail.com
Route

Waarom Momentum?

> ultieme start voor een ontspannen zomer!
> veilig & verantwoord
> snel resultaat
> dieetfase van slechts 27 dagen
> gezonde voeding
> geen maaltijdvervangers
> ondersteunende voedingssupplementen
> gratis e-book!
> 3 fasenplan voor blijvend resultaat
> aantoonbare gezondheidsvoordelen 

Werking Momentum lifestyle in het kort.

https://youtu.be/tb55i2nUuSM