► Allergie en overgevoeligheid

Bij veel klachten en ziekte zijn het vaak óók voedingsmiddelen en stoffen om ons heen die bijdragen aan het instand houden van het ziek-zijn.


Allergie staat je genezend vermogen in de weg en vreet energie

 
Vaak weet men niet eens dat er allergische reacties zijn omdat ze niet altijd  duidelijk herkenbaar zijn. Maar juist die sluipende, steeds weer irriterende reacties, zorgen voor verlies van energie en daarmee herstelkracht en gezondheid. Je energie wordt niet gebruikt om weer gezond te worden en aan te sterken.
Door alleen al aan een onderliggende allergie te werken voel je je vaak al snel beter en neemt de energie toe.


Driekwart van de mensen heeft baat bij een behandeling tegen allergenen.
 

Door middel van TRM methode* is het mogelijk deze, soms onopvallende allergische stoffen uit te zoeken, én het lichaam het weer te laten accepteren als gewoon.
Want een allergie / overgevoeligheid is meestal niet meer dan een (te) extreme reactie op een in wezen niet gevaarlijke stof.
Als je lichaam deze stof op weer een normale manier kan verwerken, kan het tot rust komen en energie opdoen en herstellen.
Door ‘in te grijpen’ in de gevoeligheid van het lichaam kan het voorbij een soort 'tipping point' komen vanwaar het zelfhelend vermogen van het lichaam het weer gaat overnemen. Dat is het doel.

Het zelfhelend vermogen bezitten we allemaal. Laten we daar optimaal gebruik van maken


Soms bereik je dat punt met één enkele ingreep. Maar soms heb je er twee, drie of vier nodig om voorbij dat punt te komen. 

 

Allergie staat je genezing in de weg
 


		


*TRM methode.
Door middel van spierspanningstesten is het mogelijk om jouw reactie op verschillende allergische stoffen te meten.

Stoffen waar je op reageert, kunnen weer door het lichaam geaccepteerd worden met een drukpuntmassage op specifieke accupunctuurpunten op de rug. Hierbij worden dus géén naalden gebruikt en is pijnloos.
Na de behandeling kunt u zelf nog 24 uur verschillende, goed bereikbare punten masseren. En is het advies om 25 uur niet met de behandelde allergische stof in aanraking te komen. 


De testen zijn lichamelijk totaal níet belastend en geschikt voor alle leeftijden. 

 

Tarieven

- 1e consult:           € 79,00 (inclusief uitgebreid gesprek / vragenlijst / behandelplan opstellen )

- Vervolgconsult :  € 45,00